CODING CLASS RELOADED? - 2. GENERATION? - SE VIDEOEN

 

CODING CLASS

Coding Class

Det kendte koncept fra IT Branchen m.fl. som har fokus på at give børnene en introduktion til at kunne agere kreativt i den digitale verden. Et fantastisk forløb at bruge til at introducere eleverne til at skabe med digitale værktøjer, inden man bygger på med bedre værktøjer. I et 4 dages forløb løser eleverne en case, ved at kode i blokprogrammerings programmet Scratch. Forløbet udmunder i et digitalt produkt som skal udvikles af eleverne i netop Scratch. En videreudviklet udgave af den originale Coding Class er udviklet i Københavns Kommune, hvor man fokuserer på samarbejdet med lokale virksomheder. Casen bliver så udarbejdet af klassens lærer efter samtale med virksomheden. Projektet afsluttes med “Løvens Hule” præsentation ude hos virksomheden. Et glimrende koncept, som, med lidt godt vilje, gør det muligt for skolens egne lærere at bruge forløbet uden udefrakommende hjælp.

Coding Class RELOADED

Den naturlige efterfølger til Coding Class forløbet. Eleverne vil komme igennem et forløb efter samme skabelon, som de kender fra sidste års Coding Class. Evalueringer viser, at eleverne har svært ved at finde samme motivation til at arbejde med Scratch igen efter første forløb er overstået. En af grundene er, at Scratch er et sandbox “legetøjs” program, som har meget begrænsede muligheder. Når først eleverne har fået smag for digital skabelse, så vil de mere. Vi anvender i dette forløb Unity, og det giver eleverne den eftertragtede motivation tilbage, da de udmærket er klar over, at Unity netop er værktøjet, som bruges til at lave de fleste af de spil de kender fra deres egne smartphones og computere. Hvis der var høj motivation i Coding Class, så er den skyhøj i Coding Class Reloaded! – Det kan anbefales at lade lærere selv sidde med i undervisningen, og dermed slå to fluer med et smæk og få øget de digitale kompetencer undervejs.

VI HAR ALTID TID TIL KAFFE

Vi er helt pjattede med at drikke kaffe med dem, der ønsker at gøre noget ekstraordinært for unge og deres digitale uddannelse.
Lad os tage en snak
Du er meget velkommen til at ringe til os med det samme på telefon 40341541 og aftale et møde.

Du kan også udfylde formularen og så vender vi tilbage snarest.

Vi modtager din oplysninger via mail jf vores privatlivspolitik.

EDUGAIM

Ahlgade 1C
4300 Holbæk

Tlf: +45 40 34 15 41
E-mail: info@edugaim.dk

CVR.: 18093707

INFORMATION

  • For undervisere
  • For ungdomsskoler
  • For grundskoler
  • For ungdomsuddannelser
  • For specialklasser

Vær social med os