VELKOMMEN TIL MIT ONLINE VISITKORT

Morten Walsted, stifter og CEO, EDUGAIM.

Dette online visitkort er iøvrigt stadig under kraftig forbedring. Eksempelvis sværger jeg på, at der en dag kommer noget videoindhold herind også.

Der er så mange projekter hele tiden, som ikke kan færdiggøres hurtigt nok eller sættes i vandet… eller styres i havn, så sommetider lider online indholdet lidt af vores tidshandicap. (der er kun 24 timer i døgnet. Vi leder efter en digital løsning på det problem også) 🙂

Da du er havnet her på mit personlige online visitkort, så sidder du formentlig med mit fysiske visitkort foran dig. Det betyder, at vi allerede har hilst på hinanden. Denne side er tænkt som en udvidet præsentation af, hvem jeg er, og hvorfor jeg er her. (indhold under stadig produktion)

Visitkort er blevet brugt i mange år. Det er efterhånden en lidt glemt analog ting, som ikke desto mindre er praktisk at have ved hånden, når man møder nye mennesker. Alligevel, så ender visitkort ofte i en bunke, der ligger nede i skuffen, eller det ryger diskret i skraldespanden og bliver glemt.

Hvis du læser dette, så har du heldigvis læst mit kort godt nok til at se, at der var et direkte link printet på kortet.

Det er jeg glad for. Grunden til linket er der, er fordi det er vigtigt for mig, at du ikke bare ser mit kort som “en kontakt” eller “en-eller-anden jeg engang mødte til et-eller-andet“. Hvis du har fået mit kort, så er der sandsynligvis flere grunde til det. Nogen af dem kan være:

1. Jeg ønsker at danne netværk med dig. Jeg ønsker at dele netværk med dig. Gode relationer kan bringe fantastiske ting med sig, og man ved aldrig hvilke eventyr, der venter om hjørnet.

2. Jeg ønsker alt det hjælp jeg kan få, for at opnå vores vision for EDUGAIM, nemlig at hjælpe danske skoler og uddannelsesinstitutioner til, at vores børn bliver bedst muligt forberedt til fremtidens samfund. Netværk er et vigtigt værktøj til at opnå dette. Måske har du et lignende ønske for dig selv?

3. Jeg ønsker i bund og grund at hjælpe andre. Hvis der er noget jeg kan gøre for dig, eller hjælpe dit netværk med, så tøv endelig ikke med at spørge. Lad os skabe fantastiske ting sammen.

Hvis vi ikke har fået talt nok sammen face-to-face, så fang mig. Jeg tager altid en snak eller drikker en kop kaffe med mennesker, der har godt humør, hjerte eller visioner. 🙂

En rigtig god start kunne være at connecte på LinkedIn. Hvis jeg ikke allerede har fundet dig, så kan du finde min profil ved at klikke her.

EDUGAIM

Ahlgade 1C
4300 Holbæk

Tlf: +45 40 34 15 41
E-mail: info@edugaim.dk

CVR.: 18093707

INFORMATION

  • For undervisere
  • For ungdomsskoler
  • For grundskoler
  • For ungdomsuddannelser
  • For specialklasser

Vær social med os