OM EDUGAIM

HVEM ER VI I EDUGAIM?

Vore undervisere har været eller er fortsat tilknyttet et bredt udvalg af danske og udenlandske spiludvikling- og softwareudviklingsvirksomheder som Audiokinetic, DICE, Fenrir Game Studio, IO Interactive, Kapow Games, KnapNok, Tactile, Ubisoft, Unity, Virsabi m.fl.

Underviserne er uddannede på danske universiteter spændende over Aalborg Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Teknologiske Universitet, IT Universitetet og Københavns Universitet.

HVAD KAN VI?

Udover den generelle teoretiske baggrund fra universiteterne har vi undervisere, der er specialiserede i forskellige discipliner inden for udvikling. Det spænder så bredt som grafisk og kreativt arbejde over lydproduktion til programmering og udvikling af Virtual og Augmented Reality.

De ofte modsatrettede kompetencer, programmering og formidling, er vi særdeles opmærksomme på. Alle undervisere gennemgår forløb på EDUGAIM Academy, hvor de trænes i at kunne formidle deres stof ved anvendelse af EDUGAIM’s unikke undervisningsmetoder.

OM VORES SPILUDVIKLERE OG UNDERVISERE

Alle EDUGAIMs undervisere og udviklere er eksperter på området, og de kommer både fra medie- software-, spilindustrien og fra universiteterne. Blandt eksperterne er der en god blanding af specialister i spiludvikling og design, udviklere fra et bredt udvalg af danske og udenlandske spil- og softwareudviklingsvirksomheder, ligesom MSc.’er, cand.it’ere og de skarpeste studerende fra de førende tech-universiteter også udgør en god del af gruppen.

DEDIKEREDE SPILNØRDER

Fælles for alle er, at de virkelig brænder for deres faglighed. De er blandt de allerbedste på deres felt og har solid og relevant erfaring. Du kan kalde dem specialister, eksperter eller dedikerede spilnørder. De er yderst erfarne spiludviklere, som altid er 100% opdaterede med nye tendenser inden for deres område, hvilket alle elever nyder godt af.

Udover den generelle teoretiske baggrund fra universiteterne har vi undervisere, der er specialiserede i forskellige discipliner inden for digital udvikling, Det spænder så bredt som grafisk og kreativt arbejde over lydproduktion til programmering og udvikling af Virtual og Augmented Reality.

ALLE ER DYGTIGE FORMIDLERE

Alle vores eksperter er igennem fokuserede masterclass forløb på vores eget EDUGAIM Academy, hvor de lærer om undervisningsmetoder og formidling og herefter i “mesterlære” med erfarne undervisere, inden de kommer ud til eleverne. De trænes i at kunne formidle deres stof ved brug af EDUGAIMs unikke undervisningsmetoder. Derfor er de også eksperter i motiverende og inddragende undervisning og sigter altid mod at øge de unges motivation gennem anvendelse af app- og spiludvikling samt inddragelse af spilelementer i undervisningen.

EDUGAIM’S HISTORIE

EDUGAIM blev grundlagt i 2016 som et freelancenetværk for spileksperter fra industrien og universiteterne. Formålet med virksomhedsdannelsen var at koordinere undervisningstilbud indenfor digital spiludvikling og tilbyde den samme høje standard i undervisningen til alle børn og unge. Siden da har vi undervist flere end 10.000 elever og mere end 1000 lærere og ledere på skoler og institutioner i alt fra spiludvikling til app-udvikling og over programmering til 3D modellering, prototyping, animation og integration af teknologi i undervisningen. 

Efterhånden er en meget stor del af vores aktiviteter møntet på at hjælpere lærere og undervisere til at integrere mere teknologi og digitale værktøjer i undervisning for at opnå motivation hos eleverne som den primære drivkraft for læring.  Kompetenceløft af lærerkompetencerne omkring brugen af teknologi som motivationsværktøj spiller en meget stor rolle hos mange af vores samarbejdspartnere, da det er særdeles vigtigt, at man også kan bruge værktøjerne i undervisningen uden eksperterne skal være til stede i klasserummet.

MOTIVATIONSBASERET SPILUDVIKLING

EDUGAIMs undervisning har primært fokus på spiludvikling. Vi underviser elever i at programmere og udvikle deres egne spil, hvilket i sig selv er ekstremt motiverende for dem. Det er her, det bliver rigtig sjovt, og når læringsprocessen opleves som en leg for eleverne, så er det at vi kommer rigtig langt og får de gode resultater.

Ved at bruge den motivationsbaserede undervisningsmetode appellerer vi til elevernes lyst til at lære og tilegne sig digitale kompetencer til at designe, skabe, udvikle og tænke innovativt i forhold til spiludvikling. Det gør vi på både grundskoler, ungdomsskoler, ungdomsuddannelser og på videregående uddannelser.

VI VIL STYRKE BØRNS OG UNGES IT KOMPETENCER

Vi leverer altid den højeste kvalitet i vores arbejde, fordi vi løbende samarbejder med førende spiludviklere og forskere fra universitetsverdenen omkring tilrettelæggelsen af alle undervisningsforløb, events, workshops, valgfag, fagpakker mv. Samtidig rådgiver vi og sparrer med de enkelte skoler, institutioner, brancheorganisationer og offentlige myndigheder omkring udvikling og praktisk planlægning af forløb i IT- og innovationsrettet undervisning.

På det korte sigte arbejder vi for at give eleverne en oplevelse af, at programmering og computational thinking både er sjovt og spændende og slet ikke så svært, som mange går og tror.

På det længere sigte vil vi ved at øge de unges motivation gennem app- og spiludvikling være med til at styrke IT undervisningen på uddannelsesinstitutioner på alle niveauer. Vi vil have flere unge til at overveje tekniske og digitale IT-uddannelser fremadrettet.

VISION

EDUGAIM’s vision er, at vi gennem innovative undervisningsmetoder og udvikling af digitale produktioner og med professionelle værktøjer, kan bidrage til og være stærkt medvirkende til at sikre Danmark en førende position i vor digitale fremtid.

MISSION

Vi vil være den foretrukne partner for kommuner, skoler og institutioner, der har behov for styrkelse af de digitale skaberkompetencer – både gennem undervisning af børn og unge og ved, gennem inspiration, samarbejde og udvikling af underviseres kompetencer, at forbedre undervisningens digitale indhold og profil.

VÆRDIER

Vi vil inspirere elever og undervisere ved at levere motiverende undervisning gennem anvendelse af innovative teknologiske værktøjer.

Vore samarbejdspartnere skal have tillid til os som en professionel partner, der leverer den højeste kvalitet.

VI HAR ALTID TID TIL KAFFE

Vi er helt pjattede med at drikke kaffe med dem, der ønsker at gøre noget ekstraordinært for unge og deres digitale uddannelse.
Lad os tage en snak
Du er meget velkommen til at ringe til os med det samme på telefon 40341541 og aftale et møde.

Du kan også udfylde formularen og så vender vi tilbage snarest.

Vi modtager din oplysninger via mail jf vores privatlivspolitik.

EDUGAIM

Ahlgade 1C
4300 Holbæk

Tlf: +45 40 34 15 41
E-mail: info@edugaim.dk

CVR.: 18093707

INFORMATION

  • For undervisere
  • For ungdomsskoler
  • For grundskoler
  • For ungdomsuddannelser
  • For specialklasser

Vær social med os